Webhosting en Design .

Wilt je jouw webhosting onder bij ons brengen, dan ben je aan het goede adres.

Wij bieden verschillende manieren om een professionele bedrijfssite te maken en te beheren. Of je bouwt de site zelf, of je laat deze bouwen. Al onze website pakketten bevatten krachtige website design tools om je te helpen om uw eigen professionele website op te bouwen. Deze pakketten zijn perfect voor particulieren en bedrijven met wat ervaring van website ontwerp en ontwikkeling.

Met al onze pakketten, is je website snel gebouwd door jou zelf oftewel door een van onze webdesigners. Onze pakketten zijn een zodanig goeie keuze als jet het druk hebt of niet erg ervaren bent met website design.

Voor elke aanpak kun je één van de pakketten kiezen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Dit helpt je onder andere bij het beheren van de website kosten door alleen te betalen voor de services en functies die u nodig hebt.

Lite

100MB schijfruimte

1GB dataverkeer

2 mailboxen / gebruikers

1 gratis domeinnaam

MySQL: geen

Basis SPAM / Virus scan

€ 3,95 per maand

Start

500MB schijfruimte

5GB dataverkeer

15 mailboxen / gebruikers

1 gratis domeinnaam

MySQL: 1 database

Basis SPAM / Virus scan

€ 6,95 per maand

Basic

3000MB schijfruimte

10GB dataverkeer

15 mailboxen / gebruikers

1 gratis domeinnaam

MySQL: 1 database

Basis SPAM / Virus scan

€ 8,95 per maand

Small Business

5000MB schijfruimte

30GB dataverkeer

50 mailboxen / gebruikers

1 gratis domeinnaam

MySQL: 5 databases

Basis SPAM / Virus scan

€ 14,95 per maand


CMS websites

Deze websites zijn geschikt voor bedrijven en organisaties die informatie op een eenvoudige manier wensen te presenteren op internet. CMS staat voor Content Management System; je kunt onder andere eenvoudig de inhoud van jouw website zelf aanpassen en aanvullen.

Sitebuilder

Er bestaat ook  de mogelijkheid een website te bouwen met onze site-builder, alhoewel deze is niet standaard in ieder pakket is geintegreerd !

Ontwerp

Al Onze website pakketten bieden vele interactie mogelijkheden met jouw bezoekers, je kunt de inhoud van jouw website zelf makkelijk beheren, als ook het toevoegen van extra menu’s en pagina’s is ongelimiteerd en eenvoudig.

Wil je bestellen ?, vul hier de gegevens in !