SPAM FILTER

Spam, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel spam filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen.

Hoe werkt het spam filter

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers voor andere doeleinden gebruiken!

SpamExperts, spamfilter voor een scherpe prijs

SpamExpert is verkrijgbaar als verschillende bundels, afhankelijk van de hoeveelheid domeinen die u wilt beschermen met een spam filter. JP Computers heeft nu een speciale actie prijs. Voor slechts € 5,00 per maand is uw domein zo goed als spam-vrij. Ongeacht het aantal mailboxen. U betaald slechts per internet domein. Heeft u meer dan 1 domein, dan krijgt u op de volgende domeinen een korting van 20%

Altijd up-to-date

De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExpert filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Configureer zelf het spam filter in het control panel

 

Eigen mailserver

 Heeft u een eigen mailserver en blokt u internetprovider poort 25? Via onze spamfilter kunnen wij de gescande mail door pushen naar uw eigen exchange server op iedere willekeurige poort. Zonder enige vertraging komt de mail rechtstreeks binnen op uw eigen Exchange server.

Heb je nog vragen, neem contact met ons op.