Kerio connect

Kerio Connect Hosting

Kerio® Connect is het bekroonde, toonaangevende alternatief voor Microsoft Exchange voor bedrijven en organisaties die de voorkeur geven aan een eenvoudige benadering van IT,en brengt zakelijke e-mail, instant messaging, gedeelde agenda’s en contactbeheer naar de meeste email clients, IM clients, webbrowsers en mobiele apparaten tegen een fractie van de kosten.

Barlage computer Hardware is een van de Kerio Connect hosting providers in Nederland. 

Zakelijke gebruikers geven meer om service, gratis ondersteuning en nul hardware kosten. Onze gedeelde Kerio Connect hosting pakketten leveren uitzonderlijke meerwaarde ten opzichte van andere Software pakketten.

Wij bieden een prijs per gebruiker aan, zonder minimum aantal gebruikers, geen vaste contracten en geen ingewikkelde add-ons of verborgen kosten.

Met kerio connect hosting van Barlage Computer Hardware ontvangt u altijd onze beste maandelijkse prijs. Als Kerio Partner ontvangt u de beste ondersteuning en Kerio hosting ervaring die beschikbaar is tegen de beste prijs op de markt!

Zakelijke klanten geven niets om het beheer van hun mail servers. Ze willen gewoon dat hun e-mail werkt, dat het veilig is en dat ze de e-mailclient kunnen gebruiken die zij de voorkeur geven.

Kerio Connect biedt de flexibiliteit die gebruikers willen en verwachten – de vrijheid om Outlook (Windows & Mac), de OS X Apps voor Mail, Kalender, Contacten en Herinneringen of de volledige Kerio Connect Client voor webmail te gebruiken. We hebben zelfs gemakkelijke instellingen voor het configureren van uw accounts voor u!

Tevens is het te integreren met onze hosted telefonie oplossing

Alle gebruikersaccounts hebben per gebruiker quota-beperkingen, publieke mappen, SSL, DKIM en S / MIME-ondersteuning, mobiele ActiveSync, dagelijkse back-ups, herstel van verwijderde items en gratis ondersteuning. Plus, gebruikers in de ontwerp- en marketingindustrie zullen onze grote 100MB file attachment beperkingen waarderen(niet standaard).

Wij hebben ook samengewerkt met SpamExperts om onze Kerio Connect-servers te filteren met een nauwkeurigheidsniveau van 99,98%.

Heb je nog vragen, neem contact met ons op.

Complete Managed Kerio Connect Cloud oplossing!

  • Gedeelde kalenders and Resource planning
  • Openbare mappen
  • Herstel van verwijderde items
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis Support
  • ActiveSync Mobile en Direct Push Syncing
  • Dagelijkse Backups
  • SPAM en virus protectie
  • Werkt with Outlook (Windows and Mac)