• Alle controle over uw telefooncentrale

  Uw PBX in de Cloud

 • Het nieuwe bellen met 3CX

  VOIP is hét nieuwe bellen. Een volledige telefooncentrale in de cloud. Contractvrij. Goedkoper. Met briljante support. Eindelijk, maximale vrijheid.

  Wat is VOIP
  Telefooncentrale
 • Ontdek het nieuwe bellen

  Kerio operator. Een volledige telefooncentrale in de cloud. Contractvrij. Goedkoper. Met briljante support. Eindelijk, maximale vrijheid.

Uw telefoonsysteem, uw keuze: lokaal of in de cloud

3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan al uw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten.

Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem zó eenvoudig, dat u het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

Een Windows- of Linux-telefooncentrale of cloud-PBX

De UC-oplossing van 3CX onderscheidt zich van de concurrentie dankzij zijn eenvoudige installatie en beheer. De configuratie van de telefooncentrale duurt slechts enkele minuten en daarna beschikt u over een lokale Windows- of Linux-telefooncentrale, of over een virtuele installatie met Hyper-V, VMware of KVM.

U kunt uw telefooncentrale ook virtualiseren in de cloud op Google Cloud, Amazon Lightsail, Microsoft Azure en vele andere platformen. Met de online configuratiewizard duurt het slechts enkele minuten om IP-telefoons, gateways, SIP-trunks en softphones te provisioneren. Dankzij de server-side CRM-integratie kunt u 3CX eenvoudig combineren met uw gewenste applicaties.

Contact

Openingstijden

Onze winkel is beperkt geopend van Dinsdag t/m vrijdag
na telefonische afspraak.


Tevens is het mogelijk dat wij niet aanwezig zijn op de zaak, ivm werkzaamheden buitenshuis. Hebt u een dringende vraag dan bel of mail ons !

Buiten deze tijdstippen alleen op afspraak.

Telefonisch kunt U ons altijd bereiken via ons voicemail systeem
Zakelijke klanten kunnen ons bereiken op ons zakelijk nummer, of zelfs mobiel nummer..

Op zaterdag, zondag en maandag zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verzonden.